Supervisie

Psychologen, artsen, rouwtherapeuten, rouwconsulenten en andere hulpverleners kunnen hier terecht voor supervisie omtrent rouw, verlies en traumatische rouw met specialisatie in rouwen na zelfdoding. Samen reflecteren we op het therapeutisch handelen, de mogelijkheden & toepasbare methodieken, benaderingen vanuit andere kijkpunten en invalshoeken gecombineerd met de zorg voor jezelf als hulpverlener en terwijl de beste zorg bieden aan cliënten en/of patiënten. Elke supervisie is steeds gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke evidentie. 

Wanneer je als hulpverlener zelf een cliënt of patiënt verliest, start ook voor jou een rouwproces. Het raakt en verandert je zowel professioneel als persoonlijk. Begeleiding na overlijden in de werksfeer of  in de privésfeer waarbij je een verandering aanvoelt in jouw werkcontext, zijn mogelijk. Hierbij bekijken we zowel de persoonlijke, professionele en praktische impact van het overlijden op jou als persoon en als hulpverlener.

Ook supervisie & begeleiding van intervisies in teamverband over rouw & verlies, traumatische rouw en rouwen na zelfdoding zijn mogelijk. Zo ook na het verlies van een patiënt, cliënt, bewoner e.a.


Individuele supervisie rouw & verlies en/of traumatische rouw

Duur: afhankelijk van noden

Prijs: € 75 per uur 

Locatie: praktijk te Geraardsbergen of online

 

Supervisie in Teamverband rouw & verlies, traumatische rouw of hulpverlener als nabestaande

Duur: Afhankelijk van noden (minstens 1u30)

Prijs: € 150 per uur + verplaatsingskosten

Locatie: op verplaatsing

 

Begeleiding hulpverlener als nabestaande 

Duur: 1u00 à 1u30

Prijs: € 75 per uur 

Locatie: praktijk te Geraardsbergen of online

 "De dood is onvermijdelijk, maar ook verwoestend. Het meest natuurlijke is tegelijk het meest onnatuurlijke dat men kan meemaken."